Διαφήμιση Google

Η αξιόπιστη πηγή για διαφημίσεις google

Διαφήμιση Google

Το μεγάλο αβαντάζ σε διαφήμιση Google AdWords είναι ότι λειτουργεί  άμεσα και σαφώς πιο γρήγορα από το SEO. Τόσο το SEO όσο και το Google AdWords είναι στρατηγικές μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης για τη δημιουργία περισσότερης επισκεψιμότητας και δυνητικών πελατών.Η διαφήμιση Google στις μέρες μας αποτελεί μια απαραίτητη επένδυση για τις επιχειρήσεις.

Google Ads

Κάθε δευτερόλεπτο, πραγματοποιούνται 2,3 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google και η πλειονότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης στίς πρώτες θέσεις περιλαμβάνει διαφημίσεις Google.Οι διαφημίσεις Google είναι ένας από τούς αποτελεσματικότερούς τρόπους για να αυξήσετε την  επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τη στιγμή ακριβώς που οι χρήστες αναζητούν τους τύπους προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρησή σας.

Επιτυχημένες Διαφημίσεις Google Ads

Δεσμευμένοι για διαφημίσεις google που ξεχωρίζουν

Η μόνη μέτρηση επιτυχίας σε μια διαφημιστική καμπάνια, δεν αφορά το πόσο καλά σχεδιασμένες είναι οι διαφημίσεις μας,  δεν είναι για το πόσο μεγάλες είναι οι καμπάνιες μας, δεν είναι για το πόσες λέξεις κλειδιά έχουμε.

Όλα αυτά γίνονται για ένα σκοπό. Πρέπει να κάνουμε τους δυνητικούς πελάτες  να αγοράσουν από εμάς.

Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερο καθαρό κέρδος από αυτό που ξοδεύουμε στη διαφήμισή μας.

 

ΣΤΟΧΟΣ

Οι στόχοι μάρκετινγκ είναι βήματα σε μια επιχειρηματική στρατηγική για την προώθηση της τρέχουσας θέσης της επωνυμίας σας και την αύξηση του αντίκτυπου των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και η προσπάθεια εμφάνισης των εντυπώσεών σας όσο το δυνατόν ψηλότερα στο SERP(search engine results page).

Google Ads

Marketing Agency

Premium SEO

Social Media

Better. Best. Wow!