Κατασκευή Premium Ιστοσελίδων

Πάθος, γνώση, αφοσίωση και πολλή σκληρή δουλειά

Creative Digital Agency

SeoTech

360 Digital Agency.Ολιστική προσέγγιση και πελατοκεντρική φιλοσοφία.Σχεδιασμός ιστοσελίδων και E-shop. SEO-SEM, διαφήμιση Google και Social Media (κοινωνικά δίκτυα)

Γιατί η κατασκευή ιστοσελίδων είναι σημαντική;

1. Είναι καθοριστική στην πρώτη εντύπωση. Θα κρίνουν την επιχείρησή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε αυτά τα πρώτα δευτερόλεπτα, γνωρίζουμε πώς να επηρεάσουμε θετικά το κοινό σας.

2. Είναι απαραίτητο στοιχείο για το SEO . 

Ο σχεδιασμός μιάς ιστοσελίδας μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθεί σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας ενός ιστότοπου, αλλά για να το θέσουμε απλά, ο κώδικάς πρέπει να είναι φιλικός προς την Google.

3.Ο ιστότοπός σας είναι σαν εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.

Ένας ιστότοπος φωτεινός, μοντέρνος και φιλόξενος, κάνει το κοινό να αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση και πιο ευπρόσδεκτο.

  Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

  Design, Development, Marketing.

  • Βοηθώντας στήν ισχυροποίηση του Brand

  • Όχι απλά όμορφο και τεχνικά άρτιο.Δημιουργούμε έναν πωλητή βασισμένο στο Μάρκετινγκ.

  • Πλεονέκτημα σας οι ικανότητες μας. Στόχος μας να φωτίσουμε τούς πελάτες σας.

  Κατασκευή E-Shop

  Building your success online.

  • Το 93% των αγοραστών θεωρούν την οπτική απεικόνιση ως τον πιο σημαντικό παράγοντα κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς.

  • Είναι ανοικτό πάντα 24/7.

  • Είναι οικονομικά αποδοτικό

  • Ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ο καλύτερος τρόπος για να είστε παρόντες στον συνεχώς μεταβαλλόμενο, τεχνολογικό κόσμο.. 

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός ιστότοπου εταιρείας;

   

  -Πώς να γνωρίζω τι κόστος θα χρειαστεί; Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστότοπου σας θα πρέπει να διαλέξετε μία εταιρεία που να μπορεί να σας κάνει έναν ιστότοπο μοντέρνο, σίγουρα SEO Ready (αλλιώς θα χαθεί μέσα στα 6 δις ιστότοπους).Ο ιστότοπος σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησης σας. Το budget σας προσπαθήστε να είναι αντάξιο της επιχείρησης σας και της ανάπτυξης που επιθυμείτε. 

  1. Εφικτό κόστος.
   Γνωρίζετε ακριβώς πόσο θα κοστίσει ο ιστότοπος σας στην κατασκευή του και στην συντήρηση του. Ένα φυσικό κατάστημα αντίθετα έχει πολλά έξοδα και δαπάνες που πολλές φορές δεν μπορούν να προβλεφθούν. Όπως ζημιές, ανανέωση εξοπλισμού, φυσικές καταστροφές,  επιπλέον προσωπικό κ.λπ
  2. Είναι ορατός σε όλο τον πλανήτη.
   Ο ιστότοπος σας δεν έχει γεωγραφικά όρια. Τι γίνεται αν οι καταναλωτές γνωρίζουν για την επιχείρησή σας και τι μπορείτε να προσφέρετε, αλλά δεν μπορούν να αγοράσουν από εσάς λόγω απόστασης;
  3. Ανοικτά 24 ώρες.
   Οι σελίδες του ιστότοπου σας και των κοινωνικών μέσων είναι ανοικτά πάντα, όλο τον χρόνο. Φανταστείτε ότι θέλετε να αγοράσετε από ένα κατάστημα. Ξεκινάτε με το αυτοκίνητο και εάν δεν είναι κοντά σημαίνει ότι ξοδέψατε χρόνο και έξοδα αυτοκινήτου, αλλά όταν φτάσετε εκεί, το βρίσκετε κλειστό.
  4. Μπορείτε να διαφημιστείτε.
   Η ύπαρξη ιστότοπου και η στρατηγική παρουσία στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να προωθείτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ που μπορούν να  να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της επιχείρησή σας.
  5. Μικρό κόστος πωλήσεων.
   Οι πωλήσεις έχουν σημαντικά μειωμένο κόστος. Χωρίς πωλήσεις ή με κέρδη μικρότερα των εξόδων, η κάθε επιχείρησή είναι καταδικασμένη. Έχοντας μια διαδικτυακή παρουσία επιτρέπετε την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας όλο το εικοσιτετράωρο.