We are a full service

Creative
Design Agency

Ακούμε τίς ανάγκες σας προσεκτικά.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η Seotech είναι επικεντρωμένη στο να βοηθά τις μικρές – μεσαίες και μεγάλες  εταιρείες να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και την παρουσία τους στον Ψηφιακό κόσμο ( Digital world).

 

Διαφήμιση Google

Θα διορθώσουμε τη δομή του λογαριασμού σας, θα αξιολογήσουμε τις λέξεις-κλειδιά σας και θα αναζητήσουμε καλύτερες ευκαιρίες, συναρπαστικές διαφημίσεις και πολλά άλλα. Ακούγεται σαν καλή συμφωνία; Κάντε μας μία κλήση σήμερα.

SEO

Ως μέρος της στρατηγικής διαδικασίας SEO, ακτινογραφούμε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία και λογισμικό SEO. Εξετάζουμε τις τεχνικές πτυχές του SEO, όπως backlinks και 404 σφάλματα, για να εκτιμήσουμε την υγεία της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα επιτυχημένο σχέδιο δράσης SEO που μπορούμε να εφαρμόσουμε.

 

Business Consulting

Εφαρμόζουμε κορυφαία τεχνογνωσία για να παρέχουμε απτά οφέλη σε επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. Βοηθάμε επιχειρήσεις όπως η δική σας να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, ταχύτερες, αποτελεσματικές και πιο σίγουρες.

Web Development

Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, καθώς και η πληθώρα νέων ιστοτόπων, καθιστούν δύσκολη την εκκίνηση ενός νέου website και να “τραβήξουν” την προσοχή των χρηστών. Ωστόσο, με τη σωστή γνώση, στάση και τεχνικές, μπορείτε να προωθήσετε αποτελεσματικά τον ιστότοπό σας με την προυπόθεση μιάς ενδιαφέρουσας απο πολλές απόψεις ιστοσελίδας.

Email Databases

Βασικά χαρακτηριστικά μιάς λίστας B2B:

 

  • Δημιουργεί μέγιστα ποσοστά απόκρισης για τις καμπάνιες μάρκετινγκ
  • Υψηλό ποσοστό παράδοσης και αναγνώριση επωνυμίας
  • Υψηλά ποσοστά μετατροπής και απόδοση επένδυσης (απόδοση της επένδυσης)
  • Προσεγγίζει στοχευμένα  leads χωρίς γεωγραφικά εμπόδια.

Brand Identity

Το brand δεν είναι απλά ένα λογότυπο.

Ο Seth Godin έχει δώσει  έναν υπέροχο ορισμό του Brand Identity : “Brand” είναι το σύνολο των προσδοκιών, των αναμνήσεων, των ιστοριών και των σχέσεων που, από κοινού, λαμβάνουν υπόψη την απόφαση ενός καταναλωτή να επιλέξει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από ένα άλλο.”

Business Strategy

Η επιχειρηματική στρατηγική είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, καθορίζοντας τις στρατηγικές και τις τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε στην εταιρεία σας.

Digital Marketing

Το Διαδίκτυο έχει ανοίξει τεράστιες δυνατότητες για την ανάπτυξη επιχειρηματικών μοντέλων B2B και για την επέκταση των επιχειρήσεων.

Το κλειδί είναι πώς το Διαδίκτυο, λόγω της ικανότητας και της ταχύτητάς του, μπορεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη δυνητικών πελατών, τόσο στις εγχώριες όσο και στις εξαγωγικές αγορές, που διαφορετικά θα ήταν δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να προσελκύσει μέσω του παραδοσιακού τμήματος πωλήσεων.

 

Video- Photography

Προσφέρουμε Premium  υπηρεσίες παραγωγής Φωτογραφίας και Βίντεο υψηλής ευκρίνειας, για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας.

Η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος σκέψης που εμπνέει, προκαλεί και βοηθά τίς επιχειρήσεις  να βρουν καινοτόμες λύσεις και να δημιουργήσουν ευκαιρίες από προβλήματα. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές εταιρείες μας εκπλήσσουν με νέες, καταπληκτικές ιδέες, ενώ άλλες απλώς ακολουθούν η αντιγράφουν.